DONEER NU

WORD NU
VRIEND VAN
APPELPOP!

Klik hieronder op de doneerknop
en je wordt door verwezen naar de
beveiligde betaalomgeving.
*Doneer minimaal €25 om mee te dingen naar mooie prijzen!

WAT

IS EEN

VRIEND

VAN?

Vrienden van Appelpop is het platform om voor particulieren een donatie te doen aan het Appelpopfestival, dat wordt georganiseerd door Stichting Muziekstad Tiel. Bij de organisatie kwamen – zeker na het afgelasten van het festival van 2020 – veel reacties binnen van festivalbezoekers die ons een hart onder de riem willen steken en graag een financiële bijdrage willen doen aan het gratis festival.
Appelpop zal altijd een gratis festival zonder winstoogmerk blijven dat volledig draait op vrijwilligers in alle lagen van de organisatie. Dat zijn de kernwaarden waar de organisatie veel waarde aan hecht en ook trots op is. Appelpop heeft altijd kunnen blijven groeien dankzij deze kernwaarden. Elk jaar wordt er gekeken hoe het festival maximaal inkomsten kan genereren met gebruikmaking van de optimale, fysieke mogelijkheden die het festivalterrein ons biedt. Al een aantal jaren zitten wij aan onze maximale mogelijkheden en elk jaar bekijken we waar we kunnen bijschaven, om ook onze festivalbezoeker optimaal te laten genieten van twee mooie dagen op de Waalkade in Tiel.

WAT

HOUDT

HET IN?

Wij als organisatie zien dat het organiseren van een festival op een groot deel van de vaste posten steeds duurder worden. Daardoor wordt het voor ons steeds moeilijker om nieuwe initiatieven, speerpunten en doelen, die we voor onszelf in de toekomst hebben gesteld, te behalen. Dat was voor Stichting Muziekstad Tiel het moment om de Vrienden van Appelpop in het leven te roepen.
Met een bijdrage van 25 euro (of meer) per persoon ben je al Vriend van Appelpop. Het geeft geen recht op een ticket voor het festival of toegang tot het VIP-gedeelte, maar is een bijdrage waar wij als organisatie mee aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld om de beleving en groene initiatieven – zowel voor als achter de schermen van het festival – voort te zetten. Onder het motto ‘alle kleine beetjes helpen’ zien wij er een grote meerwaarde in als jij Vriend van Appelpop wordt.

WAT

HOUDT

HET IN?

WAT

KRIJG

JE ER

VOOR

TERUG?

– Via een nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van initiatieven die we mede door de Vrienden van Appelpop kunnen realiseren en uiteraard het laatste nieuws zoals aankondigen van het programma.
– Kortingsacties via de mail van onze trouwe sponsors.
– Kans op 2x 2 VIP-tickets voor het Festival.
– Naamsvermelding op deze site en de fysieke wall of fame op het festival terrein.