Bedankt voor je donatie!

Je bent nu een echte Vriend van Appelpop! Op deze pagina lees je wat meer over wat je nu daadwerkelijk bent geworden en waar je extra kans op maakt!

WAT

IS EEN

VRIEND

VAN?

Vrienden van Appelpop is het platform om voor particulieren een donatie te doen aan het Appelpop Festival dat wordt georganiseerd door Stichting Muziekstad Tiel. Bij de organisatie kwamen veel reacties binnen, en zeker naar het afgelasten van het festival van 2020, dat er veel festivalbezoekers zijn die graag een financiële bijdrage willen doen aan het gratis festival.
Appelpop zal altijd een gratis festival blijven dat volledig draait op vrijwilligers in alle lagen van de organisatie en zonder winst oogmerk acteert. Dat zijn de basiswaarden waar de organisatie veel waarde aan hecht en ook trots op is. Appelpop heeft altijd kunnen blijven groeien door deze basiswaarden. Elk jaar wordt er gekeken hoe het festival de maximaal mogelijke inkomsten kan realiseren met de fysieke mogelijkheden die het festival terrein ons bied. Al een aantal jaren zitten wij aan onze maximale mogelijkheden en is het elk jaar bekijken waar we kunnen bijschaven om ook onze festivalbezoeker optimaal te laten genieten van twee mooie dagen op de Waalkade in Tiel.
Net zoals bij velen in het normale leven merken ook wij als organisatie dat het organiseren van een festival steeds meer kosten met zich meebrengt en bepaalde zaken steeds duurder worden. Dat was voor Appelpop het sein om de Vrienden van Appelpop in het leven te roepen.
Met een jaarlijkse bijdrage van 25 euro (of meer) per persoon ben je al een Vriend van Appelpop. Het is onder geen voorwaarde een ticket voor het festival of het VIP gedeelte. Het is een bijdrage waar wij als organisatie mee aan de slag gaan om de belevenis van het festival voort te zetten zoals jullie altijd al van ons gewend zijn. Onder het motto alle kleine beetjes helpen zien wij daar een grote meerwaarde in. Het is een jaarlijkse bijdrage die automatisch verlengd wordt. Wil je jouw bijdrage stop zetten? laat dit dan 1 maand van te voren weten via vriendenvan@appelpop.nl.

WAT

HOUDT

HET IN?

Wij als organisatie zien dat het organiseren van een festival steeds op een groot deel van de vaste posten steeds duurder worden. Daardoor wordt het voor ons moeilijk om nieuwe initiatieven en speerpunten die we voor ons zelf in de toekomst hebben gezet te behalen. Dat was voor Stichting Muziekstad Tiel, dat de organisatie van Appelpop onder zijn hoede heeft, het sein om de Vrienden van Appelpop in het leven te roepen.
Met een jaarlijkse bijdrage van 25 euro (of meer) per persoon ben je al een Vriend van Appelpop. Het is onder geen voorwaarde een ticket voor het festival of het VIP gedeelte. Het is een bijdrage waar wij als organisatie mee aan de slag gaan om o.a.de belevenis en groene initiatieven zowel voor als achter de schermen van het festival voort te zetten. Onder het motto alle kleine beetjes helpen zien wij daar een grote meerwaarde in als jij Vriend van Appelpop wordt.
Het is een jaarlijkse bijdrage die automatisch verlengd wordt. Wil je jouw bijdrage stop zetten? laat dit dan 1 maand van te voren weten via vriendenvan@appelpop.nl.

WAT

HOUDT

HET IN?

WAT

KRIJG

JE ER

VOOR

TERUG?

– Via een nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van initiatieven die we mede door de Vrienden van Appelpop kunnen realiseren en uiteraard het laatste nieuws zoals aankondigen van het programma.
– Kortingsacties via de mail van onze trouwe sponsors.
– Kans op 2x 2 VIP-tickets voor het Festival.
– Naamsvermelding op deze site en de fysieke wall of fame op het festival terrein.